12 september

De rotonde bij de Lidl ligt er bijna geheel uit. Omfietsen lijkt nu verstandig. officieus kan dit ook via het pad van de Pieter Zandt, halverwege de Plasweg staat dit aangegeven. Vanuit het dorp is de Branderdijk nog bereikbaar, alhoewel het goed uitkijken is bij de Rotonde.

 

De weg tussen de rotonde bij de Lidl en Grafhorst wordt de komende weken afgesloten voor verkeer. Regelmatig zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen. Voor al het verkeer wordt u sterk geadviseerd om via de Koekkoek te gaan. . De fietsers kunnen eveneens via de Koekkoeksweg/Oudendijk en dan de parallelweg.  Denkt u ook aan de extra reistijd die het mogelijk met zich mee brengt? Let op: besluit u om uw kinderen toch langs de Lidl te laten fietsen, dan is dat geheel op eigen risico! We hebben de gewoonte om bij school eenrichtingverkeer te hebben. Het lijkt ons verstandig dat u vanaf de Koekkoek direct naar school rijdt en dan via de Dirkje Kerkemaat of Jan van Dieststraat terug gaat. De eenrichting wordt dus voor autoverkeer omgedraaid ten opzichte wat we gewend zijn!