Van 31 januari tot 4 februari houden we onze inschrijfweek. Op 31 januari vanaf 19.30u is de inschrijfavond voor nieuwe gezinnen. U kan dan kennis maken met de school en het onderwijs en tegelijkertijd de inschrijfformulieren meenemen of alvast invullen als uw keuze al gemaakt is. Opgeven voor de inschrijfavond kan via een mail naar info@smdbhetvisnet.nl

Voor de ouders die al bekend zijn met de school liggen tijdens de inschrijfweek de formulieren klaar om een volgend kind uit het gezin in te schrijven. Loopt u gewoon even binnen, dan kan u de formulieren direct invullen, of meenemen naar huis en later retourneren. We zetten dan uw kind alvast op de lijst, zodat we bezig kunnen met de plannen van volgend jaar.

Voor de inschrijving is een BSN nodig van uw kind. Neemt u dat alvast mee?

 

Ook kan u zich inschrijven voor de schoolvereniging. Bent u lid van een kerk in onze achterban en wilt u meedenken, maar vooral de school steunen, wordt dan lid van de vereniging.