Schoolmaatschappelijk werker CJG Kampen

Mijn naam is Jeanine Toeter. Vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Kampen ben ik als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan jullie school. Het CJG is de plek waar ouders, kinderen en jongeren tot 18 jaar terecht kunnen met vragen en/of ondersteuning op het gebied van opgroeien, opvoeden en jeugdhulp.

Als schoolmaatschappelijk werker kan ik meedenken in vragen die school of jullie als ouders hebben over de ontwikkeling van jullie kind(eren).
Zo heb ik geregeld overleggen met de intern begeleider, heb ik gesprekken met jullie als ouders en kunnen er op school gesprekken plaatsvinden met jullie kind(eren). Deze gesprekken zijn vertrouwelijk en gratis.

Het kan zijn dat wij tijdens deze gesprekken geen passend antwoord hebben op jullie hulpvraag, bijvoorbeeld omdat er net wat meer nodig blijkt te zijn. Dan kijken wij samen naar wie dat antwoord wel kan geven.

Als jullie contact met mij willen opnemen dan kan dat via de intern begeleider van de school.

Jeanine Toeter
Schoolmaatschappelijk Werker
Centrum voor Jeugd en Gezin Kampen