Sinds deze maand hebben we een aanbieder van psychomotorische therapie in onze school en wel op de vrijdag. In dit bericht meer over Intraverte en de therapeuten stellen zichzelf voor.

Intraverte is een multidisciplinaire praktijk gericht op kinderen met een hulpvraag op het gebied van bewegen en gedrag. Soms gaat de ontwikkeling niet helemaal vanzelf, en voor deze kinderen staan wij bij Intraverte klaar om ze te helpen. Dit kan zijn: moeite met samenspelen of bewegen, weinig zelfvertrouwen hebben of soms heel boos kunnen worden. Maar ook wanneer motorische vaardigheden achterblijven zoals fietsen, schrijven en rennen. Intraverte helpt kinderen door aan te sluiten op de eigen ontwikkeling van een kind; dus via spel en beweging!

Bij Intraverte werken we met een (kinder)oefentherapeut en een psychomotorisch therapeut.

 

Een (kinder)oefentherapeut is gericht op hulp en ondersteuning bij houding, beweging of fysieke vragen.

Een psychomotorisch therapeut is gericht op het sociaal emotionele gebied.

Mochten er vragen zijn kan er altijd gebeld worden naar +31578688127

 

Hoihoi! Ik ben Miguitte Guidi, 23 jaar oud. Ik ben psychomotorisch therapeut (PMT) bij Intraverte. Als PMT’er richt ik mij op de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind doormiddel van spel en beweging leert het kind zijn emotie beter te reguleren, meer zelfvertrouwen te krijgen, voor zichzelf opkomen en nog veel meer! In mijn vrije tijd hou ik erg van sporten en ga ik graag op reis.

Hoi! Ik ben Annemarte van den Blink, 24 jaar oud. Ik ben oefentherapeut bij Intraverte.
Als oefentherapeut richt ik me op de motoriek, sensoriek en de ontwikkeling van kinderen.
Door middel van spelletjes en sporten leren we sterk staan, voor jezelf opkomen zodat je lekker in je vel zit.
In mijn vrije tijd hou ik van knutselen en buiten actief zijn.

We hopen jullie te ontmoeten op het Visnet!