D.V. woensdag  2 december worden er op school praktische verkeerslessen gegeven. Via de brochure heeft u er kennis van kunnen nemen. Zo niet, dan komt dat deze week nog. In deze brochure worden een aantal tips gegeven, dus zeker de moeite waard om dit aandachtig door te lezen.

Omdat de groepen 5 en 6 een les op de openbare weg krijgen, is de Grafhorsterweg tussen de Dirkje Kerkemaat van 8.30 uur –  12.00 uur afgesloten. Wilt u uw kind/eren, als u met  de auto komt, op tijd brengen?  De kleuters gaan die morgen om 8.25 uur naar binnen zodat u voor 8.30 uur kunt wegrijden.

De laatste les is tot 12.00 uur. We streven er naar de weg weer z.s.m. open te stellen.

De leerlingen van groep 7 en 8 worden die morgen op de fiets op school verwacht.

 

Met vriendelijke groet, namens de verkeerscommissie,

Paula Zijderveld

paula@smdbhetvisnet.nl