Onze school is aangesloten bij ‘En dan ben je leraar’: het project om meer personeel te werven voor het christelijk-reformatorisch onderwijs. Het personeelstekort is landelijk namelijk nog steeds een nijpend probleem. Ook onze vacature is bij dit platform bekend. 

Op dit moment is er een nieuwe campagne vanuit deze werkgroep. Met ‘Meet the teacher’ willen wij samen met hen geïnteresseerden de kans geven om in gesprek te gaan met huidige leerkrachten. Zo kan men ontdekken hoe het is om voor de klas te staan.

Graag brengen we u als ouder/verzorger of betrokkene bij de school ook op de hoogte van dit online evenement. Mogelijk wilt u zelf eens in gesprek over werken in het onderwijs of kent u iemand waarvan u denkt dat deze hiervoor geschikt is. Moedig hem/haar gerust aan. U kunt ook helpen door het account van En dan ben je leraar te volgen op Linkedin, Facebook en/of Instagram en berichten over dit evenement te ‘liken’ of te delen.

Alvast hartelijk dank! Meer informatie vindt u op www.endanbenjeleraar.nl/meet