Op donderdag 2 juli hebben we juffendag gehouden. We zijn begonnen met opdrachten die de kinderen gemaakt hadden. Daarna deed juf Corry met de klas stoelendans.

Ondertussen hebben juf Jolanda, juf Jenchelien en juf Hanneke het eten klaargezet. We aten heerlijke broodjes met frikandel. Na het eten hadden we eerst even pauze. Toen gingen we naar binnen en hebben met juf Jolanda bingo gedaan.

Na de bingo mochten we buiten spelen. We konden touwtrekken, zaklopen, skippyballenrace of gewoon lekker op de speeltoestellen spelen. Ondertussen hebben we nog een ijsje op.

Om kwart over 2 gingen we weer naar het speellokaal en hebben daar n0g met juf Hanneke met de parachute opdrachten gedaan. We moesten vooral goed samen werken anders lukte de opdracht niet. 

Op het einde zijn we naar de klas terug gegaan en hebben nog even gesmuld van de chips die we in eigengemaakte puntzakken hadden gedaan. 

Op de foto’s kunt u een aantal van de activiteiten bekijken. Niet over zijn foto’s van want we waren zo druk dat we het wel eens vergaten. Veel kijkplezier.