Beste ouders/verzorgers,

Zoals u wellicht al via de media hebt vernomen: alle scholen gaan t/m 6 april dicht.

Morgen hopen we als team bij elkaar te komen om te bespreken hoe wij het thuisonderwijs willen gaan vormgeven. Deze week zal dat nog in eenvoudige vorm zijn. U krijgt uiterlijk morgenavond van ons bericht hierover. We hopen dat we dinsdag of uiterlijk woensdag kunnen starten met het thuisonderwijs.

Voor gezinnen van wie beide ouders werkzaam zijn in een beroep in de vitale processen, verzorgt de school kinderopvang. Wanneer dit op u betrekking heeft en u gebruik wilt maken van deze opvangmogelijkheid kunt u een mail sturen naar juf Anita, anita@smdbhetvisnet.nl  Ik hoop dat wij vanaf dinsdag de benodigde opvang kunnen verzorgen. Onder dit bericht ziet u een link naar de door de overheid vastgestelde vitale beroepsgroepen.

Met vriendelijke groet,

Wim Hol

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen